Folkogfag
10.9.2023
10.9.2023

John Lauring Pedersen på prestisjeliste over verdens fremste bransjeledere

Dette er en kommentar skrevet av
Nora Clausen
Seniorrådgiver
Dette er en analyse skrevet av
Nora Clausen
Seniorrådgiver
Administrerende direktør i Opinion på storslått vinnerliste i den europeiske markedsanalysebransjen.

Administrerende direktør i Opinion på prestisjefylt vinnerliste for de mest fremtredende ledere og fagfolk som driver den internasjonale markedsanalysebransjen fremover.

Hvert år utarbeider ESOMAR, den globale organisasjonen for analysebransjen, en liste over 250 ledere og innovatører innen analyse, datadrevet marketing og innsikt. Deltagerne på listen utpekes blant en stor gruppe nominerte kandidater av en jury oppnevnt av ESOMAR. Juryen vurderer forhold som profesjonelt rykte, bidrag til bransjen, anbefalinger fra andre, kompetanse og globalt faglig fotavtrykk. Listen for 2023 ble publisert i juli, og Opinions administrerende direktør ble, som eneste fra Norden, nominert.

Man snakker gjerne om ønsket om å være i det gode selskap. Denne listen representerer virkelig det aller beste selskapet i vår bransje, med folk som brenner for og som bidrar til bransjen hver eneste dag. Det er virkelig en ære og en inspirasjon å bli anerkjent gjennom å inkluderes i Insight250

Det sier John Lauring Pedersen, som ikke visste han var nominert før et par dager i forkant av at den endelige listen ble publisert.

«Nå er det imidlertid viktig at vi får synliggjort den kompetansen som sitter i Norden – det er flere i vår region som fortjener å være på denne listen», sier John videre, og opplyser at han allerede har oppfordret ESOMAR-representantene i Norden til å lete etter aktuelle kandidater for neste års nominasjoner.

Mer om Insight250 finner du her: https://www.insight250.com