Frokostseminar
20.3.24

Forbruker og Bærekraft 2024

Velkommen til årets lansering av Opinions Forbruker- og Bærekraftrapport!
Seminaret er gjennomført.
Tid: 
20.3.2024
kl. 
8:45
til
10:00
Sted:
Vulkan 16
Pris:
Gratis
Kontakt:
Sunneva Kilsti

Arrangementet er gjennomført, men du kan høre podcast om temaet her. Finn informasjon om bestilling av rapporten her.

Velkommen til nytt frokostseminar onsdag 20. mars når Opinion lanserer årets bærekraftsrapport! Dette blir den 5. i rekken og arbeidstittelen er Se hva som skjer.

Etter to år med krig, dyrtid og ekstremvær kan man begynne å lure på om det skjer noe bra i verden i det hele tatt. Vi skal finne ut om folk har blitt apatiske med tanke på bærekraft eller om de fortsatt har trua på at det nytter og tar hensyn for natur, miljø og klima i sitt eget liv. Vi har også med tre spennende foredragsholdere som skal fortelle om bra ting som faktisk skjer:

Bjørn Haugland

Bjørn Haugland fra Skift, næringslivet klimaledere. Skift samler topplederne i de mest klimaambisiøse selskapene i Norge for å peke på mulighetene som ligger i nullutslippsamfunnet og virkemidlene vi trenger for å komme dit – og som selv gjør tiltak for å endre virksomheten i miljø- og klimavennlig retning. Selskaper som Avinor, Coca Cola, DNB, Gjensidige, Norges Gruppen, Telenor, Telia og TINE er medlemmer, sammen med store entreprenører som Obos, transportaktører som Vy og Ruter, forskningsmiljøer som Sintef og rådgivningsselskaper som Norconsult og Rambøll.  

Maria Kaurin

Maria Kaurin fra Rambøll. Rambøll er et globalt ingeniør-, arkitektur og konsulentselskap. I Norge har selskapet tatt et tydelig standpunkt om å være en partner for bærekraftig endring i alle sektorer hvor de jobber – bygg, transport, vann, miljø, energi og management consulting. I alle prosjekter tilbyr de kundene alternative løsninger som er mer bærekraftige enn den opprinnelige prosjektbeskrivelsen.  

Maria Smith

Julie Smith fra Ung i bærekraft. UiBK er et nyetablert nettverk for unge som jobber med bærekraft i det private, offentlige eller frivillige, med stillinger innen klima, miljø, sosial bærekraft og andre relevante områder.

Seminaret passer for alle som jobber med strategi, produktutvikling, tjenesteutvikling og kommunikasjon.

Velkommen til spennende innsikt inkludert håp og optimisme! Lanseringen gjennomføres som et fysisk seminar, med begrenset antall plasser. Det vil bli servert lett frokost fra 08:15-08:45. Seminaret begynner kl. 08:45 og varer til kl 10:00. Meld deg på nå med en gang!