foredragsprofil

Alexandra Palm

Alexandra arbeider til daglig med å forstå hvordan den yngre delen av befolkningen lever sine liv, hva de er opptatt av og hvordan man best kan nå ut til dem. Hun er en sentral del av UNG-teamet og holder foredrag om ulike tema knyttet unge målgrupper.
Lurer du på pris, tilgjengelighet, tematikk?
Send oss en uforpliktende forespørsel:
kontakt oss
Bildecredit: 
Alexandra Palm

Alexandra Palm

Alexandra jobber daglig med å forstå hvordan den yngre delen av befolkningen lever sine liv, hva de er opptatt av og hvordan man best kan nå ut til dem. Hun er en sentral del av UNG-teamet i Opinion og holder foredrag om ulike tema knyttet unge målgrupper.

Hun holder innlegg på alt fra store til små scener, enten det er større næringslivskonferanser eller mindre avdelingsmøter. I tillegg til fysiske foredrag, er hun engasjerende gjennom skjermen og i podcast. Alexandra ble i 2022 kåret til Årets Talent av Strategi- og Analyseforeningen, blant annet på bakgrunn av hennes dyktige foredragsevner.

Alexandra får mye skryt her fra oss, hun er behagelig å høre på, engasjerende og tydelig.
Ida Mellbye Løvås, Rådgiver merkevare, Norsk Tipping

Trendrapport om unge målgrupper

Sosiale medier blant unge

Unge og arbeidsliv

Unges forhold til psykisk helse.

Booke av en av våre profiler? Diskutere pris og muligheter?

Vi vet at det ikke alltid er lett å vite hva du er ute etter. Vi hjelper deg gjerne med å finne en løsning tilpasset din setting, målgruppe og formål. Sammen finner vi riktig foredragsholder, gir deg en pris og setter dere i direkte kontakt for å spisse tema og avtale det praktiske.

Du kan enten fylle ut skjemaet her, eller ta kontakt med markedssjef Tove Botnen på tove@opinion.no