foredragsprofil

Henrik Ferdinand Hanssen

Henrik holder primært foredrag innen bolig- og stedsutvikling, men har også hatt foredrag om kultur, trender og teknologi. Henrik har jobbet med en rekke prosjekter innen bolig- og stedsutvikling, og tar med seg denne kunnskapen inn i foredragene.
Lurer du på pris, tilgjengelighet, tematikk?
Send oss en uforpliktende forespørsel:
kontakt oss
Bildecredit: 
Foto: Daniel Kragset
Henrik Ferdinand Hanssen

Henrik Ferdinand Hanssen

Henrik er en av våre fremadstormende foredragsholdere. De siste årene har han holdt foredrag på små og store scener rundt om i Norge. Han har stått på scenen under Arendalsuka, By:Larm, offentlige møter og en rekke frokostseminar. Han har også erfaring fra panelsamtaler.

Henrik holder primært foredrag innen bolig- og stedsutvikling, men har også snakket om kultur, trender og teknologi.

Dersom du ønsker å booke Henrik til et foredrag, vil han skreddersy innhold og stil etter deres ønskes. Han snakker alltid med en engasjerende tone, og han garanterer at publikum får både noe faglig og inspirerende ut av foredraget.

Foredraget vil alltid være godt forankret i data. Henrik har jobbet med en rekke prosjekter innen bolig- og stedsutvikling, og tar med seg denne kunnskapen inn i foredragene.

Henrik holdt foredrag for oss i forbindelse med Arendalsuka 2023. Han tok oppdraget på kort varsel og leverte med glans. Henrik formidlet tematikken på en forståelig måte, med et engasjement som fanget hele salens oppmerksomhet. Foredragets innhold var svært relevant, og det var tydelig at Henrik var godt forberedt. Jeg vil absolutt anbefale Henrik som foredragsholder til andre.
Kari Hovin Kjølle, Head of Department, Henning Larsen

Fremtidens boformer

Boligutvikling

By-og stedsutvikling

Folks boligpreferanser

Den tredje boligsektor

Booke av en av våre profiler? Diskutere pris og muligheter?

Vi vet at det ikke alltid er lett å vite hva du er ute etter. Vi hjelper deg gjerne med å finne en løsning tilpasset din setting, målgruppe og formål. Sammen finner vi riktig foredragsholder, gir deg en pris og setter dere i direkte kontakt for å spisse tema og avtale det praktiske.

Du kan enten fylle ut skjemaet her, eller ta kontakt med markedssjef Tove Botnen på tove@opinion.no