UNG 2024

Et dypdykk i de unges univers: Rapport og målgruppestudie om unge i Norge.

"UNG-rapporten er en veldig etterspurt og velkommen studie for oss. Soliditeten og kvaliteten i rapporten gjør at vi kan bruke den på mange problemstillinger og kunder vi jobber med. Få andre studier dekker spennet fra holdninger, verdier og engasjement for ulike temaer, samtidig som den gir tips, råd og konkrete funn om atferd og vaner. Unge representerer «spissen» av hva som skjer rundt oss, derfor er det veldig viktig og nyttig å bruke denne målgruppen for å forstå samfunnsutviklingen."
Elisabeth Søråsen
Strategisk Planner i TRY
alle unge er ikke like

Innsikt for deg som vil forstå og nå unge.

UNG2024  gir deg et nært innblikk i de unges verdier, holdninger og fremtidstro. Hvilke drømmer og ambisjoner har de i en tid med høy inflasjon og økende priser? Medievaner endres i rasende fart, så hva er årets viktigste trender og fenomener i de unges digitale univers? Vi hjelper deg å forstå hva de unge føler, tenker og mener, hva som skiller dem fra hverandre og hva de samles om.

UNG er en årlig studie av utviklingstrekk hos norsk ungdom i alderen 15 til 25 år. Alle unge er ikke like. UNG2024 gir deg en dyptgående forståelse av hvordan jentene skiller seg fra gutta, hvordan bygdeungdommen skiller seg fra byungdommen, hvordan 15-åringene skiller seg fra 25-åringene, blant mange spennende innsikter.
1 av 3
bruker mindre fritid på mobil og skjerm nå enn for ett år siden
40%
er bekymret for å bli lat og passiv hvis de bruker KI for mye
60%
av unge kvinner bruker app til å logge sin syklus
introvideo

Fem trender for å forstå Generasjon Z

Faktabaserte råd om hvordan nå unge med budskapet ditt.

Rapporten hjelper deg å forstå de unge: Hva de bryr seg om og hva som er viktig for dem. Kjenner du målgruppen din og deres verdier,  tar du bedre avgjørelser i møte med dem.
UNG gir deg dyptgående innsikt om hvordan nå frem til dine unge målgrupper. Du lærer om hva, hvor og hvordan du bør kommunisere med norsk ungdom. Mange av våre kunder bruker rapporten som oppslagsverk i møte med målgruppen.
UNG er landets mest omfattende målgruppestudie om norsk ungdom. Rapporten dekker det meste: Store verdispørsmål, mediebruk og forventninger til fremtidig arbeidsgiver for å nevne noe. Rapporten er smekkfull av spennende statistikk, men inneholder også et enormt kvalitativt datagrunnlag som gir dypere innsikt i hva som ligger bak tallene, og hva det betyr for deg.
Kom tettere på målgruppen
De siste trendene og fersk innsikt om unge i endring.
Oppskrift på ung kommunikasjon
Tips og eksempler som hjelper deg treffe bedre.
Mest omfattende målgruppestudie
Dekker "alt" du trenger vite om norsk ungdom.

Pris og bestilling

Rapport
En omfattende, men lettlest rapport i PDF med årets viktigste trender, tidsserier, dyptgående data og innsikter krydret med tidsaktuelle trendeksempler. Vi oppsummerer rapporten med konkrete tips og råd om hvordan du kan imøtekomme unges forventninger og kommunisere med dem.
45.000 eks. mva.
Foredrag
Våre foredragsholdere presenterer høydepunkter og trender fra UNG2024, tilpasset deres behov. Passer til kick-off, fagdager, strategisamlinger, avdelings- og ledermøter. Vi gjør både fysiske og digitale foredrag. Du får presentasjonen som PDF i etterkant.
25.000 eks. mva. (20.000 digitalt)
Workshop
Vi fasiliterer og gjennomfører workshop som hjelper deg å bruke innsikten fra UNG2024 til å utvikle produkter, målrette kommunikasjon og forstå de unge bedre. Vi tilbyr to skreddersydde temapakker med innhold tilpasset deg:

Morgendagens arbeidstaker: Hvordan kan din bedrift jobbe med å rekruttere, beholde og lede den nye generasjonen av arbeidstakere?

Sosiale medier: Hva er den beste måten du kan nå ut til og kommunisere med unge målgrupper på tvers av ulike plattformer?
70.000 eks. mva.
Hvordan bestille? 
Velg alternativet som passer deg best: 
mer informasjon? 
Ta kontakt på samme måte som over.
Vi sender deg gjerne salgsmateriale eller tar en kort presentasjon på Teams/ videomøte. Vi kan dessverre ikke sende rapporten til gjennomsyn før kjøp, men kan gå over innholdet med deg.

Team UNG

Teamet bak UNG 2024: Fra venstre: Alexandra Palm, Matheus Akuffo-Mensah Sæknan, Vilde Vågsland og Rakel Claussen.

Vilde Vågsland

vilde@opinion.no
+47 926 40 083

Alexandra Palm

alexandra@opinion.no
+47 410 91 299

Rakel Claussen

rakel@opinion.no
+47 924 59 422

Se webinaret fra lanseringen.

Intro/ salgsvideo?