foredragsprofil

Ole Petter Nyhaug

Ole Petter er opptatt å finne og formidle hva folk vil ha mer (eller mindre) av i morgen. Som vår kanskje mest erfarne og profilerte foredragsholder, holder han engasjerte, konkrete, humoristiske og faglig solide foredrag om forbrukertrender, morgendagens marketing og digitalisering.
Lurer du på pris, tilgjengelighet, tematikk?
Send oss en uforpliktende forespørsel:
kontakt oss
Bildecredit: 
Ole Petter Nyhaug

Ole Petter Nyhaug

Ole Petter har i mange år vært blant landets mest kjente og etterspurte foredragsholdere innen forbruker- og samfunnstrender, marketing og digitalisering. Formidlingsstilen er uformell, humoristisk og alltid med vekt på konkrete eksempler tilpasset publikum. Alltid oppdatert, alltid noe nytt og alltid med faglig solid dokumentasjon i bunn. Han får alltid topp evalueringer for sine opptredener.

Ole Petter er et kjent fjes i markedsanalyse-, medie- og marketingkretser. Først og fremst som innovatør og fagperson innen forbrukerinnsikt, markedsanalyse og trender. Han har ofte vært først ute med nye konsepter som senere har blitt adoptert av andre, også internasjonalt. Ole Petter har hatt foredragsoppdrag i over 15 land gjennom 20 år som gründer og fagmann innen bransjen, med spesiell interesse for innovasjon og fremtid. Han er en av svært få nordmenn som har fått innpass som rådgiver og analytiker på globalt nivå hos kjente merkevarer som Coca-Cola, Audi, IKEA, Heineken, Unilever, Vodafone, Telefonica og Phillips i tillegg til en lang rekke norske og europeiske aktører.

I 2016 ble Ole Petter kåret til beste foredragsholder av deltagerne på en av de mest prestisjefylte foredragsscenene av dem alle: NHO´s Årskonferanse. Han har mottat pris som Årets Markedsanalytiker av Strategi- og Analyseforeningen for sitt bidrag til innovasjon i bransjen. I 2022 ble han tildelt Mediaforums Hederspris i 2022 for sitt faglige bidrag til innovasjon og utvikling i media- og marketingbransjen. Han har flere nominasjoner som årets foredragsholder hos Annonsørforeningen.

"Vi synes at OP har spesielt troverdig men også lettbeint formidlingsevne - hans måte å servere budskapet på gjør at tilhører blir engasjert og interessert i å høre mer. Vi registrerer utelukkende gode tilbakemeldinger fra deltakerne. Innlegget var svært relevant og virket godt forberedt- tilhørere stoler på at analysene stemmer. Alle deltakerne har meldt tilbake at innlegget var såpass interessant og spennende at det gjerne kunne vart mye lenger..."
Direktør i Helfo

Consumer Stories: Drivere for vekst.

Konkret, oppdatert og bransjetilpasset foredrag om trendene som former norske forbrukere, og markedsmulighetene de skaper for din bransje.

Hvordan lede morgendagens medarbeidere?

Hva preger de neste generasjonene i arbeidsløivet? Hvilke forventninger har de til ledelse, og hva kreves for å rekruttere og holde på dem?

Den store reorienteringen

Hvordan påvirker inflasjon, global usikkerhet og endrede verdier nordmenns holdninger og handlevaner?

Fremtidens handel

Hvor er retail, netthandel og kundereisen på vei? 

Booke av en av våre profiler? Diskutere pris og muligheter?

Vi vet at det ikke alltid er lett å vite hva du er ute etter. Vi hjelper deg gjerne med å finne en løsning tilpasset din setting, målgruppe og formål. Sammen finner vi riktig foredragsholder, gir deg en pris og setter dere i direkte kontakt for å spisse tema og avtale det praktiske.

Du kan enten fylle ut skjemaet her, eller ta kontakt med markedssjef Tove Botnen på tove@opinion.no