opinions profiler

Book en av våre populære foredragsholdere til ditt arrangement.

Sammen holder vi hundretalls foredrag hvert år på seminarer, kickoffs, konferanser, ledersamlinger og kurs. Alle fremført med engasjement og innlevelse, men alltid med kunnskap og fakta i bunn. I vår stall med erfarne og engasjerte foredragsholdere finner du profilen du trenger.

Våre mest etterspurte foredragstemaer akkurat nå

Trender

Trenger du inspirasjon til hva som kommer? Vi er tett på det norske folk og har oppdatert innsikt på trender.

Ungdom

Vanskelig å forstå seg på de unge? Vi har fersk innsikt fra årets UNG-rapport.

Bærekraft

Hvordan tenker og handler forbrukerne? Vi gir god innsikt i befolkningens forhold til bærekraft.

Forbruk i dyrtid

Økte priser og nye kriser endrer forbrukervaner. Vi forteller deg hvordan og hva du bør gjøre.

Våre profiler

Alexandra Palm

Alexandra arbeider til daglig med å forstå hvordan den yngre delen av befolkningen lever sine liv, hva de er opptatt av og hvordan man best kan nå ut til dem. Hun er en sentral del av UNG-teamet og holder foredrag om ulike tema knyttet unge målgrupper.

Henrik Ferdinand Hanssen

Henrik holder primært foredrag innen bolig- og stedsutvikling, men har også hatt foredrag om kultur, trender og teknologi. Henrik har jobbet med en rekke prosjekter innen bolig- og stedsutvikling, og tar med seg denne kunnskapen inn i foredragene.

Martin Stubban

Martin holder foredrag om tema innen politikk, valg og andre tema innenfor politikk- og samfunnsområdet. Martin er en erfaren foredragsholder som er behagelig og trygg å høre på. Han er engasjert, munter og tar gjerne med seg humor på scenen. Han har evne til å gjøre tyngre innsikt om politikk forståelig og engasjerende for publikum.

Ola Gaute Aas Askheim

Ola Gaute er et kjent navn i analysebransjen og en etterspurt foredragsholder. Ola Gaute er en inspirerende og kreativ i sine foredrag og presenterer med trygghet og engasjement. Etter en årrekke i bransjen kjenner han forbruker godt og er en mye benyttet foredragsholder innenfor feltene forbrukeradferd, merkevareledelse og trendanalyse.

Ole Petter Nyhaug

Ole Petter er opptatt å finne og formidle hva folk vil ha mer (eller mindre) av i morgen. Som vår kanskje mest erfarne og profilerte foredragsholder, holder han engasjerte, konkrete, humoristiske og faglig solide foredrag om forbrukertrender, morgendagens marketing og digitalisering.

Sunneva Kilsti

Sunneva er en erfaren foredragsholder med bred ekspertise på nordmenns holdninger, handlinger og behov knyttet til bærekraft. På scenen bruker hun en blanding av aktuelle data og akkumulert innsikt til å formidle sine budskap.

Tove Botnen

Tove er en ettertraktet foredragsholder kjent for sin evne til å formidle komplekse temaer på en enkel, forståelig og engasjerende måte. Hun er dedikert til å utforske og forstå forbrukernes atferd, og særlig hvordan endring i økonomien påvirker folks liv. Tove har erfaring innen dagligvare- og matindustrien og hjelper bedrifter med å identifisere spennende muligheter og navigere suksessfullt i en urolig tid.

Vilde Vågsland

Vilde jobber til daglig med å forstå hva den yngre delen av befolkningen tenker, gjør, mener, forbruker og drømmer om. Hun er ansvarlig for Opinions målgruppestudie om unge (GenerasjonZ), UNG. Hun er brennende opptatt av å forstå hva som beveger seg i ungdomskulturen, og hvilke trender vi kan forvente oss i fremtiden.

Noen av våre oppdragsgivere

DNB logo

"Det er ikke nok bare å være en autoritet på området, du må også være en god formidler. Og det er Sunneva virkelig."

petter gulli

18YEARS/ Kampanje Masterclass

"Ole Petter har en spesielt troverdig men også lettbeint formidlingsevne - hans måte å servere budskapet på gjør at tilhører blir engasjert og interessert i å høre mer."

marit winther abrahamsen

Direktør, Helfo

"Alexandra får mye skryt her fra oss, hun er behagelig å høre på, engasjerende og tydelig."

ida mellbye løvås

Rådgiver merkevare, Norsk Tipping

"Vilde er kunnskapsrik, godt forberedt og en svært god formidler. Hun svarer også ut eventuelle spørsmål på en konkret og troverdig måte."

irene lystrup

Daglig leder, Kronprinsparets Fond
Icon - Elements Webflow Library - BRIX Templates
Icon - Elements Webflow Library - BRIX Templates

Booke en av våre profiler? Diskutere pris og muligheter?

Det er ikke alltid er lett å vite hva du er ute etter. Vi hjelper deg gjerne med å finne en løsning tilpasset din setting, målgruppe og formål. Sammen finner vi riktig foredragsholder, gir deg en pris og setter dere i direkte kontakt for å spisse tema og avtale det praktiske.

Du kan enten fylle ut skjemaet her, eller ta kontakt med markedssjef Tove Botnen på tove@opinion.no