foredragsprofil

Sunneva Kilsti

Sunneva er en erfaren foredragsholder med bred ekspertise på nordmenns holdninger, handlinger og behov knyttet til bærekraft. På scenen bruker hun en blanding av aktuelle data og akkumulert innsikt til å formidle sine budskap.
Lurer du på pris, tilgjengelighet, tematikk?
Send oss en uforpliktende forespørsel:
kontakt oss
Bildecredit: 
Sunneva Kilsti

Sunneva Kilsti

Sunneva er en erfaren foredragsholder med bred ekspertise på nordmenns holdninger, handlinger og behov knyttet til bærekraft. På scenen bruker hun en blanding av aktuelle data og akkumulert innsikt til å formidle sine budskap. Sunneva inntar scenen med tydelig begeistring for det hun forteller om og har en egen evne til å engasjere publikum med god innsikt og tydelig fremførelse.

Sunneva er Opinons bærekraftsekspert og har i en årrekke vært ansvarlig for studien "Forbruker og bærekraft". Sunneva har stort engasjement for å forstå forbrukeren i et bærekraftsperspektiv og å hjelpe bedrifter med sitt bærekraftsarbeid. I tillegg har hun arbeidet mye med trender rundt mat og kosthold og kjenner godt til bransjene innenfor kategorien.

Sunneva er en av mine favoritter når det kommer til å snakke om innsikt rundt bærekraft og samfunnsansvar. Som ansvarlig for Opionions Forbruker og bærekraft gjennom fire år, vet hun utrolig mye om hva folk flest tenker og gjør rundt bærekraft. Men det er ikke nok bare å være en autoritet på området, du må også være en god formidler. Og det er Sunneva virkelig, kanskje fordi jeg opplever at hun virkelig er personlig engasjert i temaet.
Petter Gulli, 12Years/Kampanje Masterclass i merkevarebygging, markedsføring og kommunikasjon

Bærekraft

Sosial bærekraft

Forbrukerens forhold til bærekraft

Det grønne skiftet

Mat og helse

Forbruk og livsstil

Energi og omstilling.

Booke av en av våre profiler? Diskutere pris og muligheter?

Vi vet at det ikke alltid er lett å vite hva du er ute etter. Vi hjelper deg gjerne med å finne en løsning tilpasset din setting, målgruppe og formål. Sammen finner vi riktig foredragsholder, gir deg en pris og setter dere i direkte kontakt for å spisse tema og avtale det praktiske.

Du kan enten fylle ut skjemaet her, eller ta kontakt med markedssjef Tove Botnen på tove@opinion.no