Frokostseminar
31.8.23

Kommunevalget 2023 – Kampen om storbyene

Opinion og Altinget tar temperaturen på valgkampen i storbyene.
Seminaret er gjennomført.
Tid: 
31.8.2023
kl. 
9:00
til
10:00
Sted:
Vulkan 16 eller digitalt webinar
Pris:
Gratis
Seminaret strømmes live og legges ut i etterkant
Kontakt:
Martin Stubban

Se seminaret i opptak

Opinion og Altinget inviterer til frokostseminar hvor vi skal ta temperaturen på valgkampen i storbyene. I dette seminaret vil vi løfte fram sakene som er viktige for folk lokalt og hva det er som skiller den politiske situasjonen i hver by.

Arbeiderpartiet styrer de store byene etter at venstresiden samlet sett gjorde et brakvalg i kommunevalget 2019. Nå ligger Ap dårlig an på målingene, mens Høyre flyr høyt og ser muligheten for å gjenerobre makten i storbyene.

I seminaret vil vi analysere den politiske situasjonen i Oslo, Bergen, Trondheim og Kristiansand. Hvem ligger an til å vinne valget, og hva betyr det for partiene å styre disse byene? Hva er de viktigste sakene, og hva endres dersom det blir maktskifte?

For å få svar på dette vil Opinion presentere fersk innsikt om valget. Vi vil også ha med oss Vidar Udjus (Fædrelandsvennen), Siv Sandvik (Adresseavisen) og Eirin Eikefjord (Bergens Tidende) som skal fortelle oss om status i byene. I tillegg vil Veslemøy Østrem fra Altinget gi sin analyse av valgkampen.

Seminaret foregår både fysisk og digitalt og er gratis. Dørene åpner 08:30 for fysisk seminar med servering av kaffe og lett frokost.

Velkommen!