Frokostseminar
19.10.23

Lansering av UNG2024 - Kom tettere på de unge!

Her vil du få et nært innblikk i de unges verdier, holdninger og tro på fremtiden. Vi hjelper deg å forstå hva ungdommen føler, tenker og mener, hva som skiller dem fra hverandre og hva de samles om. Velkommen til lanseringen av UNG2024!
Seminaret er gjennomført.
Tid: 
19.10.2023
kl. 
9:00
til
10:00
Sted:
Røverstaden, Munkedamsveien 15 i Vika, Oslo
Pris:
Gratis
Seminaret kan ses i opptak i etterkant
Kontakt:
Vilde Vågsland

Generasjon Z har blitt vant til å leve i en urolig verden. De er innforstått med at de kan bli den første generasjonen som risikerer å få en fremtid dårligere enn foreldrene sine.

Valgresultatene viser at de beveger seg mer mot den politiske høyresiden, og det radikale opprøret er ikke lenger like fremtredende i ungdomskulturen. Nå er det individet som står i sentrum. Hva betyr det for måten du bør kommunisere med dem?

Torsdag 19. oktober lanseres UNG2024.
Her vil du få et nært innblikk i de unges verdier, holdninger og tro på fremtiden. Vi hjelper deg å forstå hva ungdommen føler, tenker og mener, hva som skiller dem fra hverandre og hva de samles om.

Vi inviterer deg til lansering på Røverstaden i Oslo, med lett frokost og deilig kaffe fra kl. 08:30. Arrangementet er gratis, men det er begrenset med plasser og første-mann-til-mølla-prinsipp, så meld deg på nå for å sikre din plass.

Kan du ikke delta fysisk? Følg oss på Linkedin eller abonner på vårt nyhetsbrev, så blir du oppdatert når vi deler en en forkortet innspilling i etterkant.