Frokostseminar
21.9.23

Morgendagens boformer

Høy boliglånsrente, historisk lav forbrukertillit, flere aleneboende og strengere krav til miljø. Med disse drivkreftene som bakteppe, hvordan vil fremtidens boformer se ut?
Seminaret er gjennomført.
Tid: 
21.9.2023
kl. 
9:00
til
10:00
Sted:
Vulkan 16 hos Opinion
Pris:
Gratis
Seminaret går kun fysisk og deles ikke på nett
Kontakt:
Henrik Ferdinand Hanssen

Torsdag 21. september lanserer Opinion, med eiendomsekspertene Ola Gaute Aas Askheim og Henrik Ferdinand Hanssen i spissen, et oppslagsverk om fremtidens boformer.

Gjennom en representativ undersøkelse blant befolkningen i Stor-Oslo undersøker Opinion to sentrale forhold i boligsektoren:

Alternative finansieringsformer: Vil neste generasjons boligkjøpere ønske å finansiere boligkjøpet med alternative finansieringsformer? Er det i så fall mest aktuelt med deleie eller en av de ulike leie til eie-modellene? Hvor aktuelt er dette for andre grupper enn førstegangskjøpere?

Fremtidens fellesområder: Hvilke fasiliteter og tjenester kan folk tenke seg å dele med naboen? Delingstjeneste for elektriske sykler? Treningsrom? Ønsker folk å ta badstue med naboen? Og hvor mye er de villig til å betale for de ulike fasilitetene?

Dette seminaret er for deg som ønsker å lære mer om fremtidens boligkjøper og hvordan dette vil påvirke eiendomsbransjen. Det er begrenset med plasser.

Seminaret foregår kun fysisk og er gratis. Det blir servert kaffe og lett frokost.

Velkommen til seminar om morgensdagens boformer!