foredragsprofil

Vilde Vågsland

Vilde jobber til daglig med å forstå hva den yngre delen av befolkningen tenker, gjør, mener, forbruker og drømmer om. Hun er ansvarlig for Opinions målgruppestudie om unge (GenerasjonZ), UNG. Hun er brennende opptatt av å forstå hva som beveger seg i ungdomskulturen, og hvilke trender vi kan forvente oss i fremtiden.
Lurer du på pris, tilgjengelighet, tematikk?
Send oss en uforpliktende forespørsel:
kontakt oss
Bildecredit: 
Foto: Kathrine Lunke, Apeland.
Vilde Vågsland

Vilde Vågsland

Vilde har jobbet med unge målgrupper siden 2018 og vært ansvarlig for Opinions ung-studie de siste årene. Hun jobber til daglig med å forstå hva den yngre delen av befolkningen tenker, gjør, mener, forbruker og drømmer om.

Vilde er brennende opptatt av å forstå hva som beveger seg i ungdomskulturen, og hvilke trender vi kan forvente oss i fremtiden. Med bakgrunn fra medievitenskapen har Vilde en unik evne til å formidle hvordan man kan kommunisere med og når ut til unge.

I løpet av de siste årene har Vilde holdt en rekke engasjerende foredrag på flere store scener. Hun har deltatt på NHOs årskonferanse, Merkevaredagen,     Kundeopplevelsesdagen og kurs i sosiale medier. Vilde har også fasilitert workshops for flere av landets største merkevarer.

Vilde har levert flere foredrag til oss. De har alle holdt høy kvalitet, både hva gjelder innhold og formidling. Vilde er kunnskapsrik, godt forberedt og en svært god formidler. Hun svarer også ut eventuelle spørsmål på en konkret og troverdig måte. Vi kan varmt anbefale henne.
Irene Lystrup, daglig leder, Kronprinsparets Fond

Slik når du de unge

Vi snakker om medier.

Fremtidens medarbeider

De unge arbeidstagerne.

Booke av en av våre profiler? Diskutere pris og muligheter?

Vi vet at det ikke alltid er lett å vite hva du er ute etter. Vi hjelper deg gjerne med å finne en løsning tilpasset din setting, målgruppe og formål. Sammen finner vi riktig foredragsholder, gir deg en pris og setter dere i direkte kontakt for å spisse tema og avtale det praktiske.

Du kan enten fylle ut skjemaet her, eller ta kontakt med markedssjef Tove Botnen på tove@opinion.no