Folkogfag
16.11.2022
16.11.2022

Alexandra Palm = Årets talent

Dette er en kommentar skrevet av
Dette er en analyse skrevet av
Alexandra Palm fra Opinion ble kåret til Årets Talent under Analysedagen, anerkjent for hennes eksepsjonelle bidrag og utvikling i analysebransjen siden hun startet i 2021. Med en sterk bakgrunn og imponerende prestasjoner, anerkjennes hennes talent og innflytelse.

En stor gratulasjon til Alexandra Palm som mottok prisen Årets Talent under Analysedagen. «Dette er veldig overraskende. Og skikkelig motiverende», uttrykker den fornøyde prisvinnereren.

3. november 2022 samlet Strategi- og analyseforeningen hele analysebransjen på Røverstaden på  OsloKonserthus for faglig påfyll og prisutdeling. Åres talent blir gitt til en nykommer, her en som har vært maks tre år i bransjen, som virkelig har utmerket.

Imponerende inngang

Alexandra begynte i Opinion høsten 2021, som analytiker i kvalitativ avdeling. Hun har en Master innen Teknologi, Innovasjon og Kunnskap fra Universitetet i Oslo. Hun har også jobbet med innsikt og analyse i Telenor.

Det siste året Alexandra hatt en imponerende bratt lærekurve. Hun hadde bare jobbet noen uker i Opinion før hun fikk i oppgave å holde UNG-foredrag for krevende kunder. Det tok ikke lang tid før vi kunne konstatere at vi hadde fått på plass en veldig god formidler. Alexandra har også deltatt i Dax18, hvor hun snakket innsiktsfullt om unges syn på det å bli rik, med utgangspunkt i våre undersøkelser.

I tillegg til å være en god formidler, er også Alex en strålende analytiker og en særs god intervjuer. Hun er alltid på jakt etter hva innsikten betyr for kunden, og hvordan den får den beste bruken internt i organisasjonen som vi har oppdraget for.

«På ganske kort tid har jeg fått mye ansvar, tillit og muligheter i Opinion. Dette har gjort at jeg har lært og utviklet meg raskt. Det er veldig stas å få annerkjennelse for det på denne måten. Og skikkelig motiverende!» sier Alexandra.

Alexandra er i teamet bak Opinions målgruppestudie UNG2023
Kontaktperson: