Folkogfag
24.4.2024
24.4.2024

Opinion feirer plasseringen som en av Norges beste arbeidsplasser

Dette er en kommentar skrevet av
Anne-Birgitte Høyerholt
Chief Operating Officer
Dette er en analyse skrevet av
Anne-Birgitte Høyerholt
Chief Operating Officer
I går ettermiddag annonserte Great Place To Work hvilke virksomheter som står på listen over Norges beste arbeidsplasser i 2024. Her kapret Opinion andreplassen i kategorien 50 til 199 ansatte.

"I fjor ble vi også rangert som en av Norges ti beste arbeidsplasser, så at vi i år har klatret til andreplass i vår kategori er en betydelig milepæl," sier Anne-Birgitte Høyerholt, COO i Opinion. "Andreplassen er et tydelig tegn på at vi klarer å bevare den gode kulturen i Opinion selv om vi har vokst og fått mange nye kollegaer de siste par årene. Kulturen vår preges av at vi er der for hverandre, har en flat struktur og at alle blir sett og anerkjent for jobben som gjøres."

Prioriterer kompetanseutvikling

I Opinion jobber vi hver dag med analyse og innsikt som bringer kundene våre videre. Da er det viktig at vi har en kultur som setter kompetanseutvikling høyt på agendaen samtidig som vi har en uformell og inkluderende arbeidsplass som skaper et trygt og godt læringsmiljø.

"Jeg har vært her i over et halvt år og jeg opplever at alle har en genuin interesse for folkene og faget," deler Charlotte Hartberg, en av våre avdelingsledere. "Gjennom mine 17 år i bransjen har jeg alltid opplevd Opinion som en faglig sterk og kreativ aktør."

Byens beste lunsj

I tillegg til å prioritere læring og kompetanseutvikling er vi opptatt av sosiale aktiviteter, og legger til rette for både jobbpsykolog og massør i arbeidstiden. Det må også nevnes at vi selv synes vi har byens beste og hyggeligste lunsj. Andreplassen er derfor et tydelig tegn på at all tid og innsats vi legger ned er viktig.

Prisen skal stå godt plassert i foajeen og minne oss på hvorfor vi trives så godt her på Vulkan, selv om det til tider lever opp til navnet sitt og virkelig freser. For oss handler ikke utmerkelsen bare om å være en god arbeidsplass - det handler om å være en der alle føler seg trygge, samtidig som vi utfordrer og feirer hverandre. Og feiring er vi gode på i Opinion. Hurra for oss!