Folkogfag
12.8.2022
12.8.2022

Vi vokser videre: Møt høstens nye Opinionere

Dette er en kommentar skrevet av
Dette er en analyse skrevet av
Det går så det suser for Opinion om dagen. Vi gleder oss stort over høstens nyansatte. Ida Marie, Hanna, Freyja og Rakel.

Det går så det suser for Opinion om dagen. Vi gleder oss stort over høstens nyansatte. Ida Marie, Hanna, Freyja og Rakel.

Til venstre på bildet står Ida Marie Veland som skal jobbe med kvantitative prosjekter. Hun har en MSc i Japanese Studies fra Oxford University, en bachelor i Japanstudier fra UiO og en bachelor i psykologi fra NTNU. Med en slik eventyrlysten innstilling er vi sikre på at Ida Marie vil være god å ha med på prosjektene fremover.

Ved siden av Ida Marie står Hanna Sahlin. Hun har en mastergrad i sosiologi fra Universitetet i Oslo og bachelor fra Stockholms Universitet, og skal jobbe med digitale metoder. Vi har fått høre at Hanna var statist på Norrlandsoperaen da hun var tenåring. Mulig det betyr at hun kan trives på scenen her hos oss?

I rød genser har vi Freyja Holm-Torjusen som skal inn i den kvalitative avdelingen. Hun har en mastergrad i sosialantropologi fra Universitetet i Oslo og var på Færøyene for å gjøre feltarbeid til masteroppgaven sin. Der lærte hun også å gjete og klippe sau, så det blir veldig gøy å se hva hun kan finne på her.

Helt til høyre står Rakel Claussen. Hun skal hovedsakelig jobbe med kvantitative prosjekter og har en mastergrad i finansiell økonomi fra NTNU og en bachelor i samfunnsøkonomi fra Queen Mary University of London. Rakel gikk på musikklinja på VGS og studerte idrett på Bali før hun startet på økonomistudier. Ettersom hun er så glad i å prøve noe nytt tenker vi at hun skal få mye bredde i arbeidshverdagen sin her, utforske mange spennende prosjekter og bransjer.

Vi ønsker  jentene hjertelig velkommen til oss!

Kontaktperson: