Folkogfag
13.8.2015
13.8.2015

Opinion ansetter Community Manager

Dette er en kommentar skrevet av
Dette er en analyse skrevet av
Martine Torsvik er ansatt som ny community manager hos Opinion. Med en bakgrunn fra Handelshøyskolen BI og erfaring fra Bookeeper, vil hun lede rekruttering og engasjement i Opinions kundepaneler og bidra til vekst i Market Research Online Communities.

Martine Torsvik begynner som ny community manager i Opinion, etter nylig fullført bachelor innen markedskommunikasjon fra Handelshøyskolen BI i Bergen. Martine har hatt en aktiv studietid, og har blant annet vært ansvarlig for regnskapsbyrået Bookeeper sine sosiale medieflater, samt vært kommunikasjonsansvarlig for Næringslivsutvalget ved BI. Martine vil være ansvarlig for å rekruttere til og pleie alle Opinions kundepaneler, samt løpende arbeide for å gjøre våre panelister til bransjens aller lykkeligste deltagere i markedsanalyse-aktiviteter.

 

Opinion er Nordens ledende tilbyder og fagmiljø innen såkalte Market Research Online Communities («MROC») eller innsikts-communties. Denne metoden har vært den raskest voksende innen markedsanalyseverdenen de siste fem år. Ansettelsen av Martine er et resultat av vekst innen dette området og dermed et ledd i vår styrkede satsning på slike innsiktsløsninger for våre kunder.

 

Martine er allerede godt i gang med å etablere nye måter å engasjere folk i markedsanalyseaktiviteter i den digitale verden.

Kontaktperson: