Folkogfag
3.5.2023
3.5.2023

Opinion blant norges beste arbeidsplasser 2023!

Dette er en kommentar skrevet av
Dette er en analyse skrevet av
Opinion er rangert som en av Norges ti beste arbeidsplasser av Great Place to Work® Norge, en anerkjennelse av selskapets dedikasjon til en positiv og støttende arbeidskultur.

Av Anniken Klyve

Opinion rangert som én av Norges ti beste arbeidsplasser i klassen 20-49 ansatte i målingen til Great Place to Work® Norge. Dette er en god bekreftelse på selskapets kontinuerlige arbeid for å skape en positiv og støttende arbeidskultur.

Great Place to Work sertifiseringen er basert på en omfattende undersøkelse av ansattes meninger om arbeidsmiljø og kultur, samt en evaluering av organisasjonens ledelse og arbeidsmiljø. Det siste året har Great Place to Work Institute kartlagt over 700 virksomheter, og gjort nasjonale representative studier av norsk arbeidsliv. Vi er derfor spesielt stolte over å ha havnet på niende plass i vår kategori. Dette viser at vi er på riktig vei med selskapets viktigste superkraft: våre fantastisk flinke og engasjerte ansatte.

«Det at vi scorer så bra i kåringen til Great Place To Work betyr mye for alle oss som jobber i Opinion. Det betyr at vi gjør noe riktig når det gjelder å jobbe med lederskap og kultur, og at vi har vist evne til å «henge med» i tiden. Hver dag så jobber vi med å bygge og videreutvikle den gode kulturen i Opinion, både for at det skal være et morsomt, lærerikt og utviklende sted å jobbe for oss som jobber her – men også for potensielle nye kollegaer.» Anne-Birgitte Høyerholt, COO
Foto: Opinion på kick-off i Italia

I Opinion er en av våre strategiske målsettinger å være bransjens beste arbeidsplass. Derfor er det ekstra gledelig å ha blitt anerkjent for det kontinuerlige arbeidet vi gjør for å skape en positiv og støttende arbeidskultur. Vi vil fortsette å jobbe hardt for å opprettholde og forbedre dette nivået av kvalitet, og fortsette å gi våre kollegaer en god arbeidsplassopplevelse.

"Konsulentlivet kan være tøft og spennende på samme tid, men jeg opplever at jeg aldri står alene. Det er en samarbeidsvillighet og stolthet i både det vi leverer, men også av medkollegaer. Et miljø der jeg får selvtillit og blir utfordret. Jeg elsker at man i det aller enkleste problemstillinger stopper opp og spør oss selv - 'kan vi gjøre noe gøy her?' Det er nok grunnen til at jeg har blitt en av traverne i Opinion, jeg klarer ikke skjønne at jeg kan få alt dette noe annet sted." Lykke Bjørnøy, senioranalytiker og fagsjef i Opinion

I etterkant av kåringen har Opinion ansatt flere kolleger, og har dermed passert 50 ansatte. Dette er nok en milepæl i Opinionhistorien, og medfører i tillegg at vi til neste år vil konkurrere i en ny kategori.

Opinion er stolt av å være en av Norges beste arbeidsplasser, og ser frem til å fortsette å vokse og utvikle den gode Opinion-ånden sammen. Hurra for oss!

Kontaktperson: