Nyhet
15.3.2024
15.3.2024

Vygruppen velger Opinion som analysepartner

Dette er en kommentar skrevet av
Ole Brauteset
Seniorrådgiver
Dette er en analyse skrevet av
Ole Brauteset
Seniorrådgiver
Vygruppen er Nordens største landbaserte transportkonsern, og en ledende leverandør av tjenester som bidrar inn i det grønne skiftet. Opinion fikk for et par uker siden den gledelige nyheten om at vi er valgt som rammeavtale-leverandør innenfor innkjøpsområdet kvantitative undersøkelser.

Opinions fagsjef for mobilitet, Ole Brauteset, er godt fornøyd med å få avtalen. "Vi har en lang historikk med Vy da det het NSB, og det er veldig gledelig at vi nå får muligheten til å jobbe med en så viktig aktør innenfor mobilitetsfeltet, og en kunde som er et godt supplement til våre øvrige kunder innenfor dette området. Vi gleder oss veldig til å ta fatt på oppgavene for Vy!"

Leder for markedsutvikling og analyse, Anniken Enger i Vy er på sin side godt fornøyd med valg av leverandør: "Opinion har en sterk posisjon innenfor mobilitet i Norge, og er et naturlig valg for oss i Vy når vi nå var på jakt etter en ny partner. Vi synes kombinasjonen av Opinions løsningsforslag og erfaring innenfor feltet var tillitsvekkende, og vi ser frem til samarbeidet."

For mer informasjon, ta kontakt med fagsjef mobilitet Ole Brauteset.